Glasbewassing

Glasbewassing (of populair gesteld ramen wassen) is een specialistisch vak waarvoor u liever een bedrijf als HCS Cleaningservice inschakelt. Wij werken met ladders,een hoogwerker of met het Tuckerpolesysteem. (Zie uitleg hieronder). Ook kan HCS Cleaningservice uw aangetaste of doffe beglazing renoveren en polijsten.

Tevens verzorgt Hcs Cleaningservice bij particulieren periodiek de glasbewassing. Wanneer uw ramen gewassen zijn krijgt u een kaartje in de bus met daarop de datum wanneer wij geweest zijn. Op een later tijdstip ontvangt u dan onze factuur. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het glazenwassersdiploma SVS.

Typen glasbewassing

Glasbewassing

Telescopische glasbewassing

Bij telescopische glasbewassing maken we gebruik van een wasborstel. Deze borstel is bovenop een telescooparm geplaatst. Bij deze reinigingsmethodemaken wij gebruik van gedemineraliseerd water (osmose water). Het water gaat door de telescooparm via de borstel naar het te reinigen oppervlak. Het vuil wordt ingeweekt, los geborsteld en vervolgens weggespoeld. Het oppervlak droogt vervolgens streep- en vlekkeloos op.

Gedemineraliseerd water (osmose water)

Dit is leidingwater waaruit (middels een eigen Tuckerpolesysteem) alle toevoegingen zoals kalk en mineralen worden gefilterd. Hierdoor wordt het vuiloplossend vermogen van het water verhoogd en droogt het na gebruik streep- en kleurloos op. Dankzij het Tuckerpole systeem kunnen oppervlaktes tot maar liefst 15 meter hoogte moeiteloos vanaf de grond gereinigd worden.

Voordelen

  • Geschikt voor het reinigen van o.a. glas, kozijnen, gevelbeplating, lichtbakken tot een hoogte van maximaal 15 meter
  • Werkt streep- en vlekkeloos zonder raamwisser, ook bij zonnig weer
  • Er wordt gebruik gemaakt van puur water voor een streep loos oppervlak
  • Er is geen kans op beschadigingen aan de gevel
  • U ondervindt geen geluidshinder van ladders tegen de gevel
  • Het Tuckerpole systeem voldoet geheel aan de ARBO wet- en regelgeving