Amsterdam heeft veel oude gebouwen. Het is daarom juist extra van belang om de gebouwen in Amsterdam goed te onderhouden. Amsterdam bevat zelfs een aantal monumenten, die een juiste behandeling vereisen. Een van de belangrijke punten waarmee je een gebouw kunt onderhouden, is gevelreiniging. HCSclean is gespecialiseerd in het reinigen van de gevels en wij kunnen je helpen om het gebouw te behouden in de juiste staat. Gevelreiniging houdt in dat aanslag en vuil van de gevel wordt verwijderd. Je wilt dat het gebouw schoon wordt, een nette uitstraling heeft, maar vooral ook dat het gebouw geen schade oploopt.

Het reinigen van een gevel kan op verschillende manieren. Door onze jarenlange ervaring, weten wij precies hoe wij jouw gebouw het beste kunnen reinigen. Zo is er bijvoorbeeld een verschil tussen lichte en matige vervuiling. Beide gevallen vereisen een verschillende aanpak. Lichte vervuiling wordt onder andere verwijderd door gebruik te maken van een hoge druk in combinatie met warmte. Daarentegen vraagt matige vervuiling een wat grondigere aanpak. Dit verwijderen wij onder andere met speciale gevelreinigingspasta. Daarnaast bieden wij ook nog de mogelijkheid om de gevels te impregneren. Deze mogelijkheid zorgt ervoor dat vervuiling en beschadiging wordt voorkomen. Dit middel is overigens ook een effectief middel tegen lekkages.

Voordelen van gevel reiniging

Wanneer je regelmatig je gevel laat reinigen, voorkom je dat de voegen gaan scheuren of breken. Hierdoor blijft de uitstraling van het gebouw langer mooi, en heeft het gebouw ook minder groot onderhoud nodig op de langere termijn. Naast het feit dat dit beter voor het gebouw is, zorgt dit ook voor een betere uitstraling. Het gebouw wordt aantrekkelijker en nodigt meer uit om te bekijken of er naar binnen te stappen.

Kortom, het reinigen van een gevel biedt enkel voordelen. Neem snel contact op om de mogelijkheden te bespreken.